SEPINTAS LALU

  1. Aku baru balik debat di UNIMAS. Sedih kekalahan menjelma lagi. Mungkin belum rezeki darinya, atas usaha yang kurang dari kami.
  2. Aku sudah mula mengajar. Hari pertama kurasakan teruk sekali. Maklumlah, belum warmup lagikan. Hahahaha.
  3. Aku sudah kenal dengan Cikgu Azwita. Hahaha. Macam segan pula bila blog tempat melagho ini terkantoi. hahahaha
  4. Adik-adik debat aku ke debat kepenggunaan di UTHM. Semoga mereka semua berjaya.
  5. Banyak perkara membelenggu aku sekarang. Arghhhh, pening. Ehekzz
  6. Jumaat sampai sabtu jadi hakim untuk debat TNC (budak-budak sekolah punya pertandingan)
  7. Tadi dapat borak dengan kawan lama di matriks. Rindu dekat kau Safwan. hahaha. Bila nak main bola TAmpar lagi ni? Bowling? MAsjid?hahaha
  8. Orang sekeliling semua buat hal. Nak kena sepak ni. Malas nak layan. Baik aku diam saja buat tak tahu.
  9. Kereta aku tadi buat hal manja-manja. Nasib dah elok, sayang kereta aku. Hahaha
  10. Aku sangat kesibukan dalam beberapa hari ini mengatur kembali kehidupan yang telah dikelam kabutkan. Hahaha3000044449_8479480792
Advertisements

4 Respons

  1. jgn segan dek..yg mana tak faham (esp problem di sekolah @ anak murid) boleh ditunjuk ajar..blog tmpt meluah rasa…saya dah biasa..so tak usah malu 😛

  2. cekgu azwita >>>heheheh, thanks sbb bg sokongan!!!

  3. bru knl cekgu azwita ehh??
    hahAha..
    ecececeh,
    beliau sudah kawen laa,
    xde chance laa..
    hahaha..xPP

  4. fateha >>>apelah, mmglh die dah kawin, baru kenal sbb die baca blog ini…..jgn slah faham ya!!!
    nnt cikgu azwita mrh pdan muka…hahha

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: