HARI-HARIKU

  1. Aku sedang meniti hari-hari akhir sebagai guru praktikal. Lagi 7 hari persekolahan saja.
  2. Aku agak kelam-kabut menguruskan tahun terakhirku di UKM. Bayar denda, daftar kursus, daftar manual etc.
  3. Aku nak tengok wayang Ice Age 3!!!
  4. Aku dapat makan satay semalam. Adik-adik debat belanja atas rezeki kemenangan yang mereka perolehi.
  5. Bilik aku ditumpangi kawan kerana dia ada masalah.
  6. Aku mengalami sedikit pertambahan berat badan (sikit ke?)Hahaha
  7. Aku sangat lapar pada ketika aku menulis entry ini.
  8. Aku juga mengantuk.
  9. Aku hendak berehat.
  10. Aku tetap aku, bukan kau!!!!Hahaha

8 Respons

  1. wah…menghitung hari nampak…besnya dpt makan satay yg di belanja org….ha3

    apa yg ptg….anuar tetap anuar…he3

  2. nuar,aku suka no. 6. keep it up!! haha 😀
    btw singgah2 la ke blog baru aku.

  3. dah makin comel ke? hehe

  4. Assalaamu’alaikum…

    Salam kenal wahai bakal guru. Diari hidup anda begitu menarik dan meriah sekali. Tulisan-tulisan yang menarik dan teruskan menulis dan menulis. Salam dari Sarawak.

  5. masa sekolah dulu, cikgu praktikal mesti ramai peminat.
    mungkin sebab diorang muda-muda.

    dan aku, di sekolah perempuan, kami selalu harap yang cikgu praktikal baru yang bakal datang tu, lelaki.

    tapi, hampeh ye, selalu yang datang tu perempuan saja.

  6. nana >>>hahaha, kami hanyaalh berempat saja lelakinya di situ(guru praktikal)

    fatimah >>terima kasih kerana sudi melawat blog ini

    fazil >>> tue keadaan yang memang kekal

    jumain >>>hahahaha, tau x pe

    ainee >>>dah lawat pun…

  7. tak percaya la tmbh skit je berat badan …makan satay aritu macam byk je…satay kajang tapi 20 lebih cuck….macamane?

  8. suhaimi >>>20+++ tue khalis okay, pak x smpai 20 pun!!ahakzzz

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: