SALAM SEMUA

Salam semua,hari ini dah masuk seminggu lebih kita berpuasa. Mesti  dah banyak duit yang anda semua habiskan untuk membeli makanan berbuka kan?Hahahha

Salam semua, dah beli barang-barang keperluan raya?(Pergh, puasa pun baru seminggu). yelah, orang perempuan nak tempah bajulah semua, lelaki pun sama gak kan. jadi apa salahnya aku nak bertanya.Heheheh

Salam semua, pembelajaran anda semua bagaimana pula?(Skemanya, maklumlah ramai anak murid baca blog ni) Sibukkah anda semua menyiapkan segala benda alah itu? Semoga cepat saja siapnya!!!

Salam semua, hidup sehari-hari baik? Hendaknya sentiasa dipermudahkan. Semoga saya juga akan dipermudahkan dan dilancarkan olehNya. Marilah kita sentiasa berdoa.

Kredit photo from flickr..

3656826971_6d31c931ab

5 Respons

  1. Nuar aku tak beli baju raya kot..huhuhuh..malas..rasa nak beli kopiah baru jelah..:)

  2. biasalah tu…masing2 bz…siapkan awal…x macam sorang hamba allah tu..banyak keje..but banyak tangguh n abiskan masa main mafia wars kat facebook..haha…salam ramadan…
    p/s:maaflah kalo ada yang terasa(gurau jer)

  3. hye hye hye hye hye bye bye! =)
    samat berpose!

  4. salam..just found yoyr blog from FB..:)

    SALAM RAMADHAN KE 20 UNTUK ANDA OK..:)

  5. lampu neon >>>nyanyi lagu ezlyn ke??uhukkk

    axim >>>ke 20?hurm, cm dah lebih jer!!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: