PERKAHWINAN : MODE GATAL???

Bila seseorang meluahkan isi hatinya yang ingin mendirikan rumahtangga@berkahwin pasti akan kita tuduh dirinya seorang yang gatal. tetapi hakikatnya kita perlu faham perkahwinan itu adalah sesuatu yang dituntut untuk disempurnakan.:::Merepek!!!:::

Bila mula masuk bulan cuti sekolah @ tengkujuh @ bulan kahwin ni, banyaklah undangan perkahwinan yang diperolehi. Kad kahwin dekat rumah aku tu banyak gila, sampai tak tahu boleh pergi ke tidak.

Sekadar cubaan hiasan saja

Seorang kawan pun dah tempah aku jadi pengapit (tapi bukan tahun ni lah, bulan 3 tahun depan). Seorang kawan belakang rumah pula, nak bertunang bulan 12. Kawan belajar dulu 2 3 orang yang kahwin bulan 11 dan 12 ni. Fazleen dan Balqis contohnya. yang dah kahwin jangan ceritalah, lagi ramai…Rashidah, Azreen (dah berisi pun), Atie semuanya selamat sudah.

Persoalan utama sekarang, aku bila???Wahahahaha..:::Mode jangan menggatal tak tentu pasal:::

Biarlah, sekarang mungkin belum jodohnya. Banyak hikmah untuk aku mungkin. Kita kena pasrah dan yakin dengan ketentuanNya.

lu pikirlah sendiri….

p/s : Tulisan ini sengaja dicoretkan untuk mengisi lapang kerana pelajar exam sekarang. so banyak sangat masa free. wahahahaha…Anyway, TV nak sampai dah!!!yehaaaaaaa

Advertisements