SIAPA INSAN KERDIL

Begini…

Nama yang diberikan oleh kedua ibu bapa adalah KHAIRUL ANUAR BIN SALIM. Aku dilahirkan di atas katil wad Hospital Besar Melaka. Dilahirkan pada 26 MAC 1987 pada jam 6.45 petang dengan bantuan machine ‘Vacuum’. Aku dapat 2 kali azan, dari ayah dan bilal dekat masjid Al-Azim. Seorang hamba ALLAH yang biasa dan tak lari dari melakukan kesilapan di atas bumi ALLAH yang penuh dengan nikmat dan godaaan ni. Apa yang paling penting aku ni memang suka berkawan dengan semua orang yang tak kisah nak berkawan dengan aku, tak kira pangkat, darjat, warna kulit, lain agama atau apa2 sajalah. Aku sangat mementingkan kejujuran dalam perhubungan persahabatan, cinta atau apapun yang digelar perhubungan. Janganlah sesekali menipu aku, aku akan membenci orang itu. Biarlah pahit satu kenyataan itu aku terima dan aku bersedih, tetapi sekurang-kurangnya aku tidak akan membenci.

 

[rockyou id=110672408&w=426&h=319]

Advertisements

23 Respons

  1. Salam… anda berpotensi besar dalam debat.. Tahniah dan Teruskan..

  2. huhuhuuu…ooo orng meleker lpenyer….samer r…emmm bagus2….selamat berkenalan nice 2 meet u….

    lahir jer kat melaka, tapi x pure mane pun…

  3. ehm…..comey jg budak ni bile gelak terbahak-bahakk.hahha

    p/s : perghh…….kene puji tue,gilerlah…wakkaa

  4. Salam nuar, wah dah lama xjumpa.Jumpa hr tu pun kat tampin shopping pun mcm xknl jer.Best bl igt time sek ren dulu2…..
    Nnt klu jumpa firdaus nawawi kim slm yek.Nnt bgth kat firdaus wat la reunion utk student TBSS.

    Insyaallah….

  5. Hidup cikgu fizik!

    kami guru malaysia,berikrar dan bersetia….

  6. Salam alaik anuar!
    lawa blog awk yg ni.. tak tau pla kat wordpress leh wat animation gmbar seperti di atas..
    k, semoga kebaikan mengiringi hidup hang 😉

    p/s: saje2 lawat blog kawan..tu pun klu nuar cam saya..

    Nur Fazleen
    fazleen87.wordpress.com

  7. tapi kan..camna erk hang wat RockYou.com tu..letak2 gambar..yg saya tau fs and lain2 jer..bleh ajar? thanks cikgu nuar!

  8. oooo…memang pendebat ker…ingtkan hakim jek…

  9. salam kenalan …. org melaka rupanye….
    semoga anuar berjaya dlm pelajaran…..

    KAK AIDA
    aidammt.wordpress.com

  10. wiwi

  11. assalamualaikum…..
    em sje je sy singgah kat cni…..
    not bad web ni awk buat ek….
    pe2 pn…all d best….
    hope to b fren….=)

  12. akmal >>>terima kasih sebab sudi datang melawat, senang datang lagi

  13. ko bukan memilih kawan berdasarkan pangkat, darjat dan rupawan ke? sebab tu ko berkawan ngan aku hahahahahhahaha

  14. hai nuar,……gud luck unk org mlaka……

    jun_as85@yahoo.my

  15. salam…
    taaruf minni….
    cg……tima kasih sudi ajar kami di smksi…..
    smoga cg. senantiasa b’jaya dlm hidup cg…..
    jgn lupe kami kt cni….
    blog cg ni mmg best laaa…..
    gud luck in your life…
    wassalam….

    student 4 karisma…..

  16. nur >>terima kasih atas pujian itu…lawatlah selalu blog ini!!!

  17. pengalaman bertemu dgn pasukan awk masa DAS09 d UTP xkn luput dari ingatan..anyway thniah dpt g sparuh akhir….

  18. salam perkenalan….
    saje suka tgk blog rakyt m’sia…
    simple blog kamu…

  19. sajer nyibuk2x sbb bosan….hehhe

  20. salam,
    tahniah, da bkat dlm dbat……
    gud luck n all da best:D

  21. salam..
    my blog also name “insan kerdil’..huhu
    nice blog…=)

  22. nak cari kata2 hikmah utk pelajar…tiba2 masuk blog ni..huhhu..simple but nice…cikgu…

    p/s : tq, lawatlah blog nie jika ada masa

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: