RAKAN KERDIL

Ini pula Safura pendebat Uitm. Aku baru kenal dia jugalah. walaupun perkenalan yang agak singkat, namun keran perangai yang sama-sama gila merapatkan kitorang. Huhuhu. bestlah kawan dengan Safura ni.

Ni Pjoyz UMP

Dia ni pendebat dari UMP. Walaupun aku tak pernah lawan dia, tapi kitorang kenallah. Lagi-lagi, kalau perasan, dia nilah yang selalu melwat dan memberi komen dekat blog. Boleh dikatakan sebagai pembaca setialah. Hahaha. Tq Pjoyz, ada masa jumpa lagi dekat mana-mana pertandingan debat.

 

Aku, team UMS dan Suet Ni

Dalam debat perpaduan ni, aku jumpa team UMS sebanyak 2 kali. Sekali menang, sekali kalah. Ayooo, so kuatlah team ni, betul tak. Tapi bestlah bila jumpa dengan Fairus yang memang lawak gila tu. Wkakaka. Nanti pergi lawatan integrasi dengan dia. Yayyy, moh kita bergelak ketawa.

 

Ini Izuddin dari UDM

Dia ni lawak sikit tau. Cakap laju gila. Hahaha. Tapi aku memang suka pun kawan-kawan dengan orang yang gila-gila. Sebab aku Nak release tension sikit-sikit. Hahaha. Tapi dia ni bestlah, aku dan kawan yang lain pun suka kacau dia. hahaha

 

Aku dan Abg Fahmi

Abg Fahmi ini, adalah orang yang pertama bagi aku best speaker di peringkat intervarsiti. Masa tu royal dekat UNIMAS, kali pertama masuk pertandingan debat universiti. hahaha. Abg fahmi ni, jadi hakim supreme, team aku kalah tapi aku dapat best speaker. Aku kira benda itu juga salah satu sebab aku masih semangat untuk berdebat kot. Terima Kasih Abg Fahmi.

 

Aku, Farhan (uniten) dan Sham (upm)

Kalau nak tahu, inilah lelaki paling kacak dalam dunia debat UNiversiti skarang. Hahaha. Perasannya aku. Tapi yang paling penting, akulah pakej paling best, kacak dan juga comel. Wakakaka. Matilah aku kena kutuk dengan orang lain sebab aku memuji diri sendiri bagai orang gila dalam page ini. Hahaha Jangan marah ya.

 

Aku, surizal (uniten), abg nizam (um), bdk UTM dan Daus (uniten)

Ni gambar aku dengan mereka-mereka sewaktu pagi suku akhir. Maklumlah aku tak lepas masuk suku, jadi duduk melepak dengan semua oranglah. Hahaha. Sedihnya aku. Hahaha. Best tau, bila berkesempatan duduk lepak dengan diorang semua, berborak macam orang gila.

 

dsc04778.jpg

Inilah Ali Asyraf pendebat dari UM…

Ali Asyraf ni baik dengan aku. Maklumlah kamikan bakal guru fizik Malaysia yang akan mencurahkan ilmu ke fizikan kitorang pada anak bangsa. Hehhee. Jadi bila berkesempatan ambil gambar dengannya, apa lagi posing… Bukan senang tau nak ambil gambar dengan dia.

 

dsc04791.jpg

Ni team UPM dengan Anis sibuk…

Sebenarnya waktu ini, aku dah bosan sangat sebab tak ada orang nak layan aku. Jadi apa lagi, pergilah menyibuk kat team UPM ni. Hahahaah… Aku selalulah juga bertembung dengan team diorang ni, hebat tau… Letih nak melawannya, bopoloh pakcik (kata orang negeri sembilan, abg bob)

Semua gambar ni koleksi debat integriti di USM, tempat aku kena tipu dengan ada seorang sahabat ni. Nasib baik berjaya dipujuk, kalau tidak…..

dscn0202.jpg

Ini dengan budak UPNM

Gambar ini diambil sewaktu debat merdeka di Unimap. Budak-budak askar ni sebelum ke pertandingan ini mengadakan perlawanan persahabatan dengan kitorang budak-budak UKM. Jadi mereka pun naklah ambil gamabr dengan pasukan yang berjaya ke separuh akhir ini. Tak sangka bila askar juga petah berbicara.

Advertisements

15 Respons

  1. haha… apasal aku takde gambar tu?

    sebab yang ada gambar tue aku…

  2. itu memuji ke melaha??? mentang-mentang la aku selalu kalah… kekekekekeke 🙂 perpaduan ape cer???

    Insan : memujilah, menang kalah bukan persoalan. Itu rezeki masing2…Perpaduan tak tahulah, sekarang tengah exam lagi…

  3. Nape gambo aku takde.. x aci nih…

    Insan : cepat hanatar gambar kita bersama.

  4. hahahahaa…takpa la…at least ko masuk bakul angkat sendiri daripada masuk bakul suruh orang angkatkan hahaha

    Insan : alah, ko sukalah sebab dalam tu aku puji ko sekali. Hahaha

  5. macam team cheras jerk gambar kite tiga orang tuh

    Insan : x sengaja, tibe-tibe jer, jodohlah katakan…

  6. Ye… memang ada jodoh kot… bagus2… jemputlah I nanti ye,,,, hehehe…

  7. kagum…~~!!
    Tabik spring skit…

  8. susah sgt ke nk amik gmbr dgn ali…..senang je….femes sgt ke die?????????huahuaua…
    ( lmbt komen..huhu..)

  9. slm..debator eh?
    waaa..beshhh..truskan pjuangan..u got the talent ..Congratz~..slm ziarah 🙂

  10. salam..nuar ni ak ammar.hahahaha.
    eh yang dalam picture tu khaizir farhan ek yang dari uniten tu..die budak saser kan??

  11. alamak…ada saser gay mendetect aku kat blog ko…tidakkkkkk hahahahahahahhaha

  12. 1. gambar aku tiada dalam blog ko
    2. paan sudah didetect oleh gay² saser, aku blum lagi.

    disebabkan both penyataan atas, aku down kejap. nak majuk.

  13. naim >>>mase aku wat nie, aku x rpat ag ngan ko lah naim…plus, ko x didetect lagi gay??means ko gay ah??wahahaha(bdsrkan bnd nie, jgn majuk ngan aku)

  14. bagus sesangat2….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: