Dah nak balik ukm

hmmm..nampaknya,esok aku dah kene pulang ke pangkuan UKM yang tercinta…hahahaha…Walaupun bosan gila duduk dekat rumah ni,tp aku mesti akan rase rindu juga bila tak ada dekat rumah.meniti perjalanan balik UKM nant mesti banyak perkara yang harus difikirkan aku.walaupun boring duduk dekat rumah,tapi mesti penat gila nanti bila kene balik UKM…Antara aktiviti yang akan dilakukan latihan debat,belajar,shoping,jumpa orang2 yang telah dijanjikan siapkanĀ  laporan2 makmal & kerja2 biasa as a student and banyak lagi…mesti penat,tapi walau macamana pun dalam 20 aribulan 1 aku akan balik jugak rumah.hahahahaha…hari ini hari yang agak2 terakhir pada 2007 aku menggunakan internet dekat rumah.so anything just msg o call me(”,)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: